O autoutilitara (dubita) a ars in intregime in nopatea de duminica spre luni (7/8 octombrie) la Negresti, judetul Neamt. Incendiul a fost observat in jurul orei 1, insa pompierii sositi la fata locului nu au mai putut salva nimic din masina, aceasta fiind cuprinsa in totalitate de flacari. Ulterior s-a stabilit ca focul a fost pus intentionat, si potrivit unor surse, politistii au deja un suspect. ”Duminică, 08.10.2018, la ora 01:24, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o autoutilitară în localitatea Negreşti. La locul evenimentului s-a deplasat un echipaj de pompieri militari din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamţ, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, fiind sprijinit și de un voluntar din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Negreşti.

Ca urmare a producerii incendiului, a ars autoutilitara în proporţie de 100%.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”, se precizeaza intr-un comunicat ISU Neamt.

In noaptea de sambata spre duminica si la Cordun au fost incendiate doua masini, un SUV si o autoutilitara parcate in fata casei proprietarului.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.