Emilia Arcan, vicepresedinta Consiliului Judetean Neamt, a anuntat,miercuri, in plenul sedintei lunare ordinare, ca vineri, va avea loc evaluarea managerului Spitalului Judetean Neamt. Nr. 2 in Legislativul nemtean s-a aratat vizibil nemultumita de faptul ca nu participa la evaluarea managementului doctorului Ioan Lazar, nu chiar in asentimentul asistentei, stiut fiind ca Emilia Arcan era in carti, prin 2012-2013, pentru functia de director general al Spitalului Judetean Neamt, si numai interventia lui Culita Tarata a adus in fruntea spitalului un medic.

Emilia Arcan a precizat ca nu stie cine este in comisia de evaluare, cu exceptia  ”unor specialisti de la Spitalul Iasi”, dar considera ca, in situatia in care cea de a doua functie aleasa din Consiliul Judetean ii atribuie si responsabilitatea Spitalului Judetean (aflat sub jurisdictia CJ), ar fi trebuit sa aiba competente in aceasta evaluare.

Adrian Bourceanu a solicitat plenului aprobarea cereriin unei informari asupra modului cum s-au cheltuit banii in SJ Neamt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.