Consilierii judeteni PNL au convocat ieri o sedinta extraordinara de CJ care s-a desfasurat astazi, in care au propus sa se dubleze banii pentru hrana tuturor pacientilor din Spitalul Judetean Neamt. Numai ca proiectul a iesit total pe dos fata de ce au vrut PNL-istii, dupa ce Ionel Arsene a depus un amendament prin care s-a arata de acord cu suplimentarea banilor pentru masa zilnica, dar numai cu 50% (de la 10 la 15 lei pe zi) si doar pentru pacientii infectati cu Covid. Prinsi intr-un fel de capcana, liberalii s-au vazut nevoiti sa voteze si ei proiectul in forma dorita de Arsene, chiar daca pe fond sunt nemultumiti: ”Ionel Arsene nu s-a putut abține din a strica un lucru bun’‘, reclama Florin Hopsa, liderul consilierilor judeteni PNL. Acesta atrage atentia ca in Spitalul Judetean Neamt nu sunt internati doar pacienti infectati cu coronavirus, ci mai sunt internati si la Cardiologie, Oncologie, Neonatologie si alti suspecti de covid care in functie de problema sunt repartizati pe sectiile respective.

Proiectul Grupului PNL din Consiliul Județean Neamț a fost adoptat: am majorat alocația de hrană pentru pacienții Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț! Am propus proiectul, am cerut ședință extraordinară și astăzi el a fost votat. Mă bucur că rezolvăm astfel o problemă despre care s-a tot vorbit în ultima vreme. Acesta e modul prin care putem fi cu adevărat de ajutor oamenilor pe care îi reprezentăm: identificăm problema și o rezolvăm. Nu aruncând-o în ograda altora. Le mulțumesc colegilor de la alte partide pentru susținerea primită.

Din păcate, consilierul județean Ionel Arsene nu s-a putut abține din a strica un lucru bun. A făcut un amendament și momentan doar pacienții internați care sunt pozitivi sau suspecți Covid 19 vor avea alocația de hrană majorată de la 10 la 15 lei”, spune Florin Hopșa.

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.