Actualizare stire- Politia Neamt anunta ca a fost identificat un suspect care a distribuit materialele cu caracter denigrator: ”Aseară, în jurul orei 22.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute au distribuit pliante cu caracter denigrator. Echipajul de poliție s-a deplasat la locul indicat în sesizare, fiind identificat un bărbat de 43 de ani, din Piatra Neamț, care ar fi distribuit materialele. Documentele referitoare la evenimentul în cauză au fost înaintate Autorității Electorale Permanente – Biroul Județean Neamț, în vederea dispunerii unor măsuri conform competențelor legale”, a declarat Georgiana Mosu, purtator de cuvant IPJ Neamt.
Stirea initiala: Mii de pliante cu mesaje denigratoare la adresa lui Dragos Chitic, au fost distribuite noaptea trecuta in Piatra Neamt, prin scari de bloc sau pe parbrizele masinilor parcate. Pliantele nu au insemnele vreunui partid, insa Dragos Chitic sustine ca este usor de banuit cine se afla in spatele acestei actiuni pe care o califica drept ”mizerie electorala”. Intr-o reactie facuta publica in urma cu scurt timp, Dragos Chitic spune ca a fost anuntata politia si ca deja au fost identificati mai multi suspecti. ”Mizerie electorală la Piatra Neamț din partea unui partid și a candidatului lor! Joi seara târziu, adică noaptea ca hoții, un partid politic a împânzit orașul cu un pliant în câteva mii de exemplare, plin de minciuni, denigrator la adresa mea.
Evident că am anunțat poliția care a intervenit prompt și a identificat câteva persoane, de la subsolul societății, care distribuiau pliantele în scările de bloc și pe parbrizul mașinilor parcate.
După textul pliantului este clar pentru mine partidul și candidatul care au făcut această mizerie. Toată campania s-au comportat la fel și se vor mai întreba duminică seara de ce au pierdut alegerile!?
Am încredere că îi vom afla cu toții public foarte curând atunci când se va finaliza ancheta
poliţiştilor, iar fapta va fi sancționată pe măsură. Şi sunt convins că ancheta îi va identifica şi pe cei care sunt “sforarii” acestei mizerii.
Niște politicieni mârșavi, de care, dacă scăpăm, se poate însănătoși țara, ne-au murdărit orașul pe final de campanie. Rușine!
Nu așa se face campanie electorală şi nu aşa se câștigă alegerile ! Haideți să-i sancționăm duminică la vot!”, spune Dragos Chitic.
Ionut CORFU
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.