Ajutor financiar pentru tinerii părinți! Se alocă voucherele în valoare de 2.000 lei pentru a putea achiziționa produse de îngrijire pentru nou – născuți, anunță Mara Calista, deputat PNL Neamț. ”Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a efectuat astăzi plățile aferente trusourilor pentru nou – născuți pentru un număr total de aproximativ 10.000 beneficiari cupluri mamă – copil din toată țara, sumele urmând a fi virate pe cardurile beneficiarilor în cursul zilelor viitoare.

Mamele cu copii nou-născuți din categorii defavorizate primesc acest sprijin în valoare de 2.000 lei pentru trusouri, în primele 3 luni de la nașterea copiilor.

În perioada 2024 – 2027, tichetele sociale destinate mamelor cu nou născuți vor fi finanțate prin Programul Incluziune și Demnitate Socială. Valoarea tichetului va fi în continuare de 2000 de lei și se va acorda într-o tranșă unică pentru fiecare nou-născut, pe o perioadă de 4 ani (2024-2027). PNL sprijină, prin măsuri concrete, tinere familii”, transmite Mara Calista.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.