Venim în sprijinul familiilor prin majorarea indemnizației lunare pentru creșterea copiilor, anunță Mara Calista, deputat PNL Neamț. ”Majorarea se va face prin proiectul de Lege pentru modificarea alineatului 2 al articolului 2 din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr.111/2010 privind concediul şi indemnizaţia lunară pentru creşterea copiilor, pe care l-am inițiat alături de alți colegi parlamentari.

Proiectul a primit avize pozitive de la comisiile parlamentare de specialitate, Juridică, de disciplină şi imunităţi, pentru Drepturile omului, culte şi problemele minorităţilor naţionale, pentru Egalitatea de şanse pentru femei şi bărbaţi, pentru Sănătate şi familie.

Mai mult, vreau să le mulțumesc colegilor deputați de la Comisia de Buget, finanțe și bănci, pentru că au votat, în unanimitate, pentru avizarea favorabilă a acestei legi. Îi mulțumesc în mod special președintelui comisiei, colegul meu Bogdan Huțucă, pentru susținerea proaspetelor familii!

Am încredere că acest proiect va primi raport favorabil de adoptare în comisia din care fac parte, cea de Muncă și protecție socială, dar și în Plenul Camerei Deputaților, for decizional”, transmite Mara Calista.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.