Deputata PNL de Neamț, Mara Calista, și-a prezentat o parte a activității în cadrul emisiunii ”Parlamentul României”, care s-a difuzat vineri, de la ora 12.30, pe TVR 1, moderată de Radu Rădulescu. Mara Calista a vorbit despre activitatea parlamentară din cadrul comisiilor din care face parte, dar și despre circumscripția Neamț. ”În primul rând ce m-a surprins în județul Neamț, sunt oamenii muncitori. Oamenii care din nimic sunt capabili să creeze orice ar putea să le aducă plus valoare, un venit. Nu sunt genul de oameni care să stea acasă mulțumiți cu un ajutor social sau un venit pasiv din partea statului român.

 

În al doilea rând ce i-ar lipsi județului, dar am văzut că în ultima perioadă încep să se miște lucrurile, sunt fondurile europene. Pentru că un județ înzestrat cu asemenea natură, cu partea de turism, prin investiții se poate aduce plus valoare pentru județ. Sunt primari tineri, care au început să miște niște lucruri. Mai sunt multe de făcut, dar sunt sigură că lucrurile vor avansa. Altfel problemele nu sunt altele decât ale țării.

Și în județul Neamț avem persoane cu probleme de pensionare. Și chiar am intervenit cu două modificări legislative în Parlamentul României, respectiv pentru cetățenii care au locuit în localitatea Săvinești și Grințieș, care au lucrat în condiții grele, acum se pot pensiona cu doi ani mai devreme”, a spus deputata PNL de Neamț.

Declarația completă, mai jos:

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.