Intimitatea fiecăruia trebuie respectată! Iar cei care care nu o fac riscă chiar pedeapsa cu închisoarea! Stopăm RevengePorn!, transmite Mara Calista, deputat PNL de Neamț. ”Ne dorim să descurajăm pornirile nesănătoase de răzbunare, de hărțuire sau abuz!
Am susținut și voi vota pentru adoptarea poiectului de Lege pentru modificarea şi completarea art.226 din Legea nr.286/2009 privind Codul penal în vederea incriminării divulgării, difuzării, prezentării sau transmiterii, în orice mod, a unei imagini intime a unei persoane, fără consimţământul persoanei înfăţişate, de natură să provoace acesteia o suferinţă psihică sau o ştirbire a imaginii sale.
«Divulgarea, difuzarea, prezentarea sau transmiterea, în orice mod, a unei imagini intime a unei persoane identificate sau identificabile după informațiile furnizate, fără consimțământul persoanei înfățișate, de natură să provoace acesteia o suferință psihică sau să aducă o atingere a imaginii sale, se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă»”, transmite Mara Calista.
I.C.
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.