Marius Irimia, noul viceprimar USR de Piatra Neamt, a facut prima declaratie publica, dupa instalarea in functie. El le multumeste consilierilor locali care l-au votat in sedinta de CL de vinerea trecuta, le multumeste si membrilor USR si afirma ca va munci pentru dezvoltarea orasului. ”Le mulțumesc tuturor consilierilor locali prezenți la ședință, care mi-au acordat votul și încrederea lor. Mă bucur foarte mult că de acum echipa administrativă a Primăriei Piatra-Neamț este completă și că putem să muncim împreună pentru dezvoltarea orașului și pentru proiecte cu impact pozitiv pentru pietreni.
De asemenea, vreau să le mulțumesc tuturor membrilor și simpatizanților USR PLUS pentru încrederea acordată, sprijinul necondiționat și energia care mă face să merg mai departe.
Nu aș fi ajuns aici fără votul pietrenilor, cărora vreau să le mulțumesc că au avut încredere în mine. Nu îi voi dezamăgi. Ne-au rămas 3 ani și 7 luni cu foarte multă muncă, iar la finalul lor îmi doresc să putem fi cu adevărat mândri de Piatra-Neamț. Începem treaba. Stradă cu stradă, schimbăm Piatra-Neamț”, spune Irimia.
I.C.
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.