Românul Marius Vizer a fost reales luni în funcția de președinte al organizației mondiale SportAccord, cu prilejul Adunării Generale a acestui for, găzduită de orașul Soci (Rusia).

 

Marius Vizer (52 de ani), preşedintele Federaţiei Internaţionale de Judo, este un prieten apropiat al celui mai puternic om al planetei, Vladimir Putin, ales, de curând, în funcţia de preşedinte al Federaţiei Ruse. Amândoi au practicat judo-ul de performanţă.

Ce este SportAccord

SportAccord este cea mai importantă organizație sportivă din lume!

SportAccord are 91 membri cu drepturi depline (federațiile sportive internaționale, care guvernează sporturi specifice la nivel mondial) și 16 membri asociați (organizațiile care desfășoară activități strâns legate de federațiile sportive internaționale).

“Obiectivul meu este de a transforma SportAccord într-o organizație eficientă și profitabilă, care păstrează interesul Federațiilor Internaționale, Uniunilor Continentale și Federațiilor Naționale ale tuturor sporturilor, care lucrează în convergență cu și pentru sprijinirea mișcării olimpice”, declara  Vizer.

Înaintea congresului, Vizer vorbea despre: „Un sistem de sprijin foarte important pe care SportAccord îl poate oferi membrilor săi este accesul la o bază de cunoștințe, care să conțină practici standardizate pentru un management eficient al federațiilor internaționale cu activități în toate domeniile. Exemple relevante ar fi organizarea de evenimente, marketing, mass-media, sponsorizări și comunicare. În plus, este foarte important să se creeze un program al sportului pentru toți, care vine în sprijinul dezvoltării tuturor membrilor SportAccord, care ar oferi posibilitatea de a se bucura de toate sporturile, pentru tineri și oameni din întreaga lume, indiferent de mediul lor social sau economic”.Marius Vizer

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.