Primarul de Piatra- Neamt, Dragos Chitic vrea autostrada si participa sambata la un mars de protest motorizat. Anuntul este facut pe contul sau de facebook si primarul invita cetatenii sa se alature in numar cat mai mare protestului. Chitic sustine ca o autostrada care sa treaca prin apropierea orasului Piatra Neamt este absolut necesara si ar genera dezvoltare pentru comunitate.

Posibil ca liberalii sa fi uitat ca actualul lor presedinte, Ludovic Orban a fost ministru al transporturilor ani la rand si putea face toate demersurile necesare pentru ca  Moldova sa aiba autostrada.

Loading...

Dragos Chitic: ”Moldova merita autostrazi care sa ajute regiunea in care traim sa se dezvolte. Sâmbătă, 19 mai, are loc un mare marș de protest motorizat, cu scopul de a-i determina pe actualii guvernanti să nu mai amâne construirea autostrăzii A8 Iași–Târgu Mureș și a autostrăzii A7, Bucuresti-Suceava. Coloana de autovehicule, la care se vor alatura toate judetele din Moldova, va avea o joncțiune in judetul Neamt langa Roman, unde județele Iași, Suceava, Botoșani și Neamț se vor întâlni la ora 09.30 la sensul giratoriu de la Horia și de unde se va pleca spre București. La ora 12.00 se va face joncțiunea la Tișița unde se vor alătura participanții din județele Vaslui și Galați. Protestul este organizat de Asociaţiile civice ”Împreună pentru A8” şi ”Moldova vrea autostradă” si va invit sa ne alaturam in numar cat mai mare pentru a arata guvernantilor ca orasul Piatra Neamt si judetul Neamt conteaza iar dorinta noastra trebuie respectata. O autostrada care sa treaca prin apropierea orasului Piatra Neamt este absolut necesara, ar genera dezvoltare pentru comunitatea noastra si ar apropia Moldova de vestul Europei.”

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ