Astazi, 24 martie, in Piatra- Neamt a avut loc o noua editie a ”Marșului pentru viață”, organizat de Protopopiatele din Piatra-Neamț și Roznov. Marsul atrage atentia asupra avorturilor care in religia crestin ortodoxa sunt considerate crime. In fiecare an, manifestarea are loc cu o zi inainte de Buna Vestire,  sărbătoare creștină celebrată în data de 25 martie a fiecărui an în amintirea momentului anunțării Fecioarei Maria de către Arhanghelul Gabriel că va concepe și va deveni mama lui Iisus din Nazaret.

Desi au fost invitati, nici primarul Chitic, nici prefectul Soroceanu, nici presedintele CJ Arsene si nici o alta oficialitate sau politician nu au participat la manifestare desi in alti ani cand interesul electoral o cerea, politicienii se calcau pe bataturi pe strazile orasului.

Loading...

In schimb, a participat fostul prefect Vasile Panaite, el fiind si absolvent de Teologie.

Cu credință și bucurie am participat astăzi, alături de zeci de preafericiți-părinți și enoriași de la parohiile Protopopiatelor din Piatra-Neamț și Roznov, la o nouă ediție a ”Marșului pentru viață”. 
Cred în valorile creștine ale neamului românesc și susțin cu tărie atât familia tradițională, formată dintr-un bărbat și o femeie, cât și lupta împotriva avortului. 
Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a declarat Vasile Panaite.

Galerie FOTO:

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ