Un bărbat a ajuns la spital în această seară, după ce a pierdut controlul mașinii și a căzut într-o râpă la 100 de metri distanță de drumul național din comuna Hangu, jd. Neamț.

La ora 18:00 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui eveniment rutier în comuna Hangu în urma căruia un autoturism în care se afla doar conducătorul auto a părăsit partea carosabilă și a căzut într-o râpă.

La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Gărzii nr. 2 Poiana Teiului.

Ajunsi la locul indicat, pompierii au intervenit pentru scoaterea conducătorului auto din interiorul autoturismului, cu ajutorul tărgii lopată.

Împreună cu cadre de la IPJ, pompierii au acționat pentru transportul victimei la ambulanța SMURD. Accesul a fost greu deoarece autoturismul se afla la o distanță de aproximativ 100 m față de partea carosabilă.

Victima constientă și cooperană , un bărbat de aproximativ 51 de ani, a fost preluată de echipajul SMURD și transportată la CPU Bicaz.

De asemenea s-a acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateria autoturismului”, a declarat cpt. Irina Popa- ISU Neamț. Știre în curs de actualizare. Revenim cu noi informații după finalizarea cercetărilor la fața locului.

I.C. (sursa foto- ISU Neamț)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.