Masina din Neamt, inscriptionata cu ”Jos mafia din Ministerul Afacerilor Interne! Jos mafia din Politia Română!”, a ajuns ieri la Burexelles, in fata Parlamentului European, unde a stat parcata o buna bucata de timp si unde a putut fi admirata de functionarii si parlamentarii UE, care in mod sigur au inteles mesajul, pentru că acesta este scris si in limba engleza.

Ioan Cănărău, politistul din Roman, judetul Neamt, care si-a inscriptionat masina cu mesajul amintit, a imbinat placutul cu utilul, asa că a plecat in concediu prin mai multe tari din Europa Occidentala, cu masina personala pe care a lipit autocolantele cu mesajele care i-au scos din minti pe sefii din Ministerul de Interne, politistul fiind amenintat chiar si cu destituirea, ceea ce l-a făcut să renunte la functia de lider al Sindicatului Europol, insa pare că nu a renuntat si la transmiterea revendicarilor sindicale, intr-un mod inedit.

Masina inscriptionata astfel, a trecut prin mai multe tari UE, si a tranzitat si mari capitale europene, cum ar fi Budapesta sau Viena, cu punct final, Bruxelles. ”Toți politicienii români, parlamentari, europarlamentari, etc, trebuie să înțeleagă că așa nu se mai poate!De lângă sediul Parlamentului European le-am adresat un mesaj: JOS MAFIA DIN MINISTERUL AFACERILOR INTERNE! JOS MAFIA DIN POLIȚIA ROMÂNĂ!”, transmite Ioan Cănărău din fata Parlamentului European (imagini video la finalul articolului).

Drumetia lui Ioan Cănărău nu a fost însă lipsita de peripetii. Pana la iesirea din tara a fost tras pe dreapta in judetul Cluj si in judetul Bihor. In Bihor, politistii care l-au oprit i-au spus (dovada video- AICI) că masina a fost data in consemn pentru că șefii sunt foarte deranjati de sloganurile cu care este inscriptionata. Ajuns la vama Bors, nu a fost lasat sa iasa din tara, pe motiv ca parbrizul era fisurat, asa ca a fost nevoit sa se intoarca in Oradea, pentru a-l schimba.

Imagini cu masina in fata Parlamentului European si cu comentariile lui Ioan Cănărău:

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.