O masina a fost facuta scrum astazi in jurul orei 16:30 pe centura din Piatra Neamt, in urma unui incendiu izbucnit de la scurgerile de combustibil. ”Prin apel la 112, în jurul orei 16:38, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism în municipiul Piatra Neamț, pe strada Dimitrie Leonida.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii pietreni cu o autospecială de stingere și o autospecială complexă pentru intervenție.

Incendiul se manifesta generalizat la un autoturism ce se afla pe partea carosabilă. În autoturism se afla doar conducătorul auto, care s-a autoevacuat până la sosirea forțelor de intervenție. Acesta nu a necesitat îngrijiri medicale.

Pompierii au localizat și lichidat incendiul.

Incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza scurgerilor de lichide combustibile,  ca urmare a deteriorării sistemului de alimentare cu combustibil. După ce autoturismul va fi îndepărtat de pe partea carosabilă, pompierii vor interveni pentru curățarea carosabilului”, a declarat lt. Irina Popa, purtator de cuvant ISU Neamt.

I.C. (sursa: ISU Neamt)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.