Zece masini noi au intrat astazi in dotarea politistilor nemteni, se arata intr-un comunicat al IPJ Neamt. 9 dintre acestea vor ajunge la posturi de politie din mediul rural, iar una va ajunge la politia rutiera din Piatra- Neamt. In comunicat se mai arata ca din 240 de autospeciale existente inparcul auto al IPJ Neamt, peste 150 sunt mai vechi de 10 ani.

Loading...

Comunicat IPJ Neamt:

Pentru creşterea capacităţii de acţiune şi a gradului de siguranţă al cetăţenilor, parcul auto al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Neamţ s-a înnoit din această lună cu zece autospeciale marca Dacia Logan 0,9 Tce.

Acestea sunt inscripţionate şi prevăzute cu rampe de semnalizare acustice şi optice, prize pentru staţii şi acumulatori speciali, fiind echipate cu motor pe benzină, au capacitatea de 900 cm cubi şi 90 de cai putere.

Nouă dintre autospeciale vor fi utilizate de poliţiştii din mediul rural în activităţile de cercetare şi investigare a infracţiunilor săvârşite pe raza judeţului, iar una va intra în dotarea Biroului Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ.

Autospecialele sunt repartizate în mediul rural, astfel încât la nivelul fiecărei  secții de poliţie rurală sunt cel puțin 2 autoturisme  fabricate între 2015-2018.

În prezent parcul auto al IPJ Neamţ are funcționale 240 autospeciale, din care 74 au o vechime de până la 5 ani , 15 au o vechime cuprinsă între 5 şi 10 ani, iar 152 au o vechime mai mare de 10 ani.

Întregul efort de îmbunătățire a mobilității Poliției Române are ca beneficiari finali cetățenii, astfel încât întreaga comunitate să beneficieze de un serviciu polițienesc de calitate.

Ionut CORFU

 

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.