Tanarul I.M. din Dobreni, care a accidentat o minora in timp ce era urmarit de politisti prin Piatra- Neamt, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de judecatori, dupa ce fusese retinut pentru 24 de ore (foto- minuta instantei).

Acesta a fost reclamat vineri la 112 de participantii la trafic, dupa ce a facut mai multe manevre riscante in timp ce se afla la volanul unui BMW, avand un comportament agresiv in trafic. El a refuzat sa opreasca la semnalele politistilor, acestia pornind in urmarirea sa, iar la un moment dat a surprins o tanara angajata in traversarea strazii pe trecerea pentru pietoni, pe care a accidentat-o, apoi si-a continuta deplasarea.

Comunicat IPJ Neamt:

”În seara zilei de 16.06.2017, un echipaj de poliţie din cadrul Biroului Rutier Piatra Neamţ a fost sesizat de către un participant la trafic, despre faptul că pe bdul. Traian se deplasează un autoturism marca BMW al cărui conducător auto are un comportament indisciplinat în trafic, în sensul schimbării repetate a benzilor de mers, în viteză şi cu turaţia motorului menţinută la un nivel maxim.

În baza sesizării, echipajul de poliţie a identificat în trafic autoturismul, acesta fiind oprit la culoarea roşie a semaforului electric din intersecţia b-dul. Traian- strada Privighetorii. Deși i-a fost solicitat conducătorului auto, prin staţia de amplificare a mașinii de poliție să oprească pe partea dreaptă, acesta a demarat autoturismul, fapt pentru care s-a procedat la urmărirea acestuia, fiind folosite semnalele acustice și sonore ale autospecialei de poliție.

În intersecţia b-dlui. Decebal cu strada Piaţa 22 Decembrie, conducătorul autoturismului a pătruns pe contrasens pentru a depăşi autovehiculele, care erau oprite la culoare roșie a semaforului electric, iar la revenirea pe sensului său de mers a surprins şi accidentat o tânără care se afla în traversarea străzii pe trecerea de pietoni. După impact, conducătorul auto nu s-a oprit, ci și-a continuat deplasarea către Bicaz, echipajul de poliţie oprind la faţa locului, pentru a acorda primul ajutor victimei.

Imediat s-a luat măsura comunicării semnalmentelor autoturismului şi a posibilelor avarii atât către echipajele în aflate în teren, cât şi către unităţile de poliţie limitrofe, fiind alarmat întreg efectivul Biroului Rutier Piatra Neamţ. În urma activităţilor informativ-operative desfășurate de polițiști( în circa 2 ore), conducătorul autoturismului a fost depistat pe raza municipiului Piatra Neamţ, fiind un tânăr de 26 de ani, din Dobreni.

Totodată autoturismul a fost găsit ascuns pe un drum forestier, la aproximativ 2 km de sfârşitul străzii Peste Punte. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ şi i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei şi a consumului de substanţe psihoactive.”

Ionut CORFU

2 COMENTARII

  1. Acum cativa anisori, a fost luata pe trecerea de la spital, din fata florariei, o tanara ce traversa regulamentar. Un audi gri NT cv….ADM a trecut pe rosu si a lovit-o pe aceasta pe trecere…..si nu a fost atat de mare scandal….

  2. Posibil sa fie cum spui ca nu a fost atâta scandal dar sa fugi de poliție sa treci pe roșu sa dai peste o persoana si sa dai dovadă de impertinenta șoferului după ce e vinovat nu cred ca sa întâmplat in accidentul de care spui

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.