Pana la sfarsitul acestei saptamani, medicii de familie din Neamt care au obtinut specializarea in ultimii cinci ani se pot inscrie la un schimb de experienta in Liverpool, organizat de Societatea de Medicina de Familie din Marea Britanie. Aceasta activitate va avea loc in perioada 30 septembrie- 4 octombrie 2014, termenul limita de inscriere fiind 17 august.
In cadrul schimbului de experienta din Liverpool, medicul de familie selectat va avea posibilitatea sa viziteze, inca din prima zi de sedere, un cabinet al unui medic de familie. Pe 1 octombrie va putea participa la conferinta tinerilor medici de familie din Marea Britanie, iar in perioada 2-4 octombrie doctorii selectati vor fi invitati la conferinta nationala de medicina familiei organizata de Societatea de Medicina de Familie din Marea Britanie.
Medicii care doresc sa participe la schimbul de experienta trebuie sa aiba cunostinte medii-avansate de limba engleza. Medicul de familie selectat va fi anuntat prin email si pe site-ul Societatii Nationale de Medicina Familiei in data de 18 august 2014.
Doritorii trebuie sa stie ca taxele de participare la conferinte vor fi acoperite de organizatori. Medicul nemtean inscris si acceptat trebuie sa-si asigure transportul Romania-Anglia si cazarea pentru cinci nopti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.