La Poiana Teiului s-au petrecut astazi doua nenorociri, una mai mare decat alta. Una dintre ele este chiar foarte grava si serioasa (Vezi AICI- BĂTRÂN ALUNGAT DIN CASĂ DE SECRETARA COMUNEI, BĂTUT ȘI TÂLHĂRIT DE UN MINOR. DE TREI LUNI, DORMEA PE STRĂZI) iar cealalta, intrece orice imaginatie, poate chiar si a medicilor psihiatri care au vazut multe la viata lor: primarita Ana Ancuta a declarat unei publicatii locale ca a fost ”victima” unui atentat cu doua cuie.

Nu, cele doua cuie nu erau puse in vreo grenada ci asezate frumos cu mana ca sa se vada bine si sa dea bine in poza, sprijinite de anvelopele Loganului primăriei pe care îl conduce paznicul comunei. Primărița merge cu un Duster, dar se consideră victimă. Cuiele erau noi-noute ca sa fie foarte vizibile, dar puse in asa fel, pe partea stanga incat cel care se urca la volan sa le vada, nu care cumva sa uite de ele si sa-si faca rau singur.

Si unde credeti ca s-a pus la cale ”operatiunea terorista”, ziua in amiaza-mare? Taman in fata primariei, pe unde trece o gramada de lume, unde sunt camere de luat vederi, iar vizavi este postul de politie.

Şi mă întreb ca tot omul ce minte a putut să se preteze la aşa ceva. Dacă dimineaţă îmi schimbam programul şi pleca cu maşina alt coleg şi nu ar fi realizat că a făcut pană? Sau intra cuiul încet şi făcea cauciucul explozie la un moment dat?” a declarat primarita Ana Ancuta (PSD). Deci dupa gandirea primaritei, cuiul intra in anvelopa la primarie si face o mare explozie dupa cativa kilometri.

Credem ca alte comentarii nu mai au niciun rost, insa nu putem sa nu ne amintim ca in urma cu ceva ani se tot vorbea ca ar trebui o lege prin care alesii sa fie supusi obligatoriu unor controale psihiatrice amanuntite. In cazul de fata, asa ceva ar fi fost de un real ajutor, pentru cele cateva mii de suflete din Poiana Teiului.

Deci doamna Ancuta, jos opozitia terorista!

P.S. Mania persecutiei– Persoanele care suferă de asemenea tulburări ajung să vadă tot felul de conspiraţii îndreptate împotriva lor, puse la cale de ceilalţi  cu scopul de a le discredita, umili sau distruge.

Ionut CORFU

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.