Medicul Florin Apostoae, demis intre timp de la conducerea Spitalului Judetean Neamt, a recunoscut ca i-a acordat tratament preferential sotiei sale si i-a dat tratament pentru Covid 19 ”preventiv”, in conditiile in care tratamentul nu se gaseste nici la Spitalul Judetean, declarat ”spital Covid 19”. ”Sotia mea a avut o viroza respiratorie, iar eu am considerat ca este bine sa previn aceasta situatie si sa ma consiliez cu cei de la boli infectioase… am considerat ca este normal sa incep sa-i administrez preventiv tratament (n.n. tratament pentru Covid 19)”, a declarat seara trecuta Florin Apostoae in emsiunea online ”Vestea Tic- Tac”, moderata de jurnalistul vestea.net, Daniel Vinca.

Deci medicul recunoaste cu nonsalanta ca a procedat exact ca in ”cazul Flutur” de la Suceava si si-a tratat sotia preferential, adica i-a administrat tratament impotriva Covid 19 la camera de garda (potrivit cadrelor medicale este ilegal sa se elibereze retete prin CPU, dar in cazul de fata s-a apelat la un artificiu pentru ca tratamentul pentru Covid 19 este foarte scump), in timp ce pacientilor de rând nu li se fac nici macar teste coronavirus, asa cum a fost cazul barbatului din Piatra Neamt, plimbat zile intregi intre spital si locuinta fara ca sa i se faca nici macar testul pentru Covid 19, desi avea simptome evidente ale bolii, confirmate ulterior, dupa ce a ajuns a treia oara la UPU. Ca sa nu mai spunem ca de la spitalul unde pana ieri fost director Apostoae, lipsesc o parte dintre medicamentele pentru tratarea pacientilor Covid 19, dar la Targu Neamt s-au gasit si chiar au fost eliberate PREVENTIV.

In aceeasi emisiune, medicul a mai afirmat (amenintare voalata) ca tvmneamt.ro ar putea avea probleme penale dupa publicarea articolului ”Scandalos! Cu soția suspectă de coronavirus, directorul spitalului județean face naveta între două spitale”, pentru ca ar fi publicat datele din registrul de consultatii in care apare numele sotiei sale. Ne vedem nevoiti sa-l informam pe Florin Apostoae ca datele respective sunt de interes public, de aceea pot fi facute publice indiferent cat de tare se teme el si ar vrea sa ne intimideze. Sunt de interes public pentru ca si-a tratat sotia preferential intr-o unitate medicala publica, pe bani publici. Iar cand este vorba despre bani publici sau despre afectarea intereselor platitorilor de taxe si impozite, presa poate publica si cele mai secrete documente. El a mai spus și ca dezvaluirile tvmneamt.ro sunt răutăți la adresa lui.

Deci in acceptiunea directorului de spital, problema penala nu este la el pentru ca a acordat tratament special/preferential sotiei, cand oamenii mor prin spitale din lipsa medicamentelor, ci problema penala este la presa, pentru ca a dezvaluit cum medicul incalca legea si orice norme de bun simt, dar si deontologice. Si ar trebui sa mai raspunda la o intrebare medicul Apostoae: de ce nu a pus parafa pe registrul de consultatii de la CPU Targu Neamt? O fi uitat sau… tot preventiv?

Dezvaluirile tvmneamt.ro despre spitalul de la Targu Neamt sunt abia la inceput si vor urma altele cu mult mai grave. Revenim.

Momentul in care medicul recunoaste ca a acordat regim preferential sotiei sale, in materialul video de mai jos, de la minutul 37:

https://www.facebook.com/vestea.net/videos/547205156175669/

Ionut CORFU

3 COMENTARII

  1. Domule “ziarist” Si eu m-as trata pe mine si pe ai mei preferential si asta am facut de nenumarate ori fara sa stiu ca e o infracriune ! Poftiti de scormoniti !!!!

  2. NU CREZI CA E NORMAL CA UN CROITOR SA-ȘI FACĂ HAINELE ORI TREBUIE SA UMBLE ÎN C… GOL CA SA VA ÎMBRACE PE VOI ????
    DA , TRATEZ PREFERENȚIAL FAMILIA MEA
    PE DUMNEATA TE-AS TRATA CU H2SO4

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.