Miercuri va avea loc în Piatra Neamț un mega exercițiu militar, la care participă trupe MAPN, SRI, STS, Jandarmerie și ISU. Exercițiul simulează un eveniment/incident grav.  ”În data de 14 iunie a.c., începând cu ora 10.00, în Poligonul ,,Dealul Vulpii”, se va desfăşura exerciţiul de cooperare inter-instituţională între structurile aparţinând M.Ap.N. (Batalionul 634 Infanterie ,,Mareşal Józef Piłsudski”, Centrul Militar Judeţean Neamţ), S.R.I. (Direcţia Regională de Informaţii Moldova Nord), S.T.S. (Direcţia Judeţeană de Telecomunicaţii Speciale Neamţ) şi M.A.I. (Inspectoratul de Poliţie Judeţean Neamţ,  Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Neamţ, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ) din garnizoana Piatra Neamţ, privind acţiunea comună şi reacţia la un eveniment/incident.
         
Scopul exerciţiului este perfecţionarea, antrenarea şi verificarea acţiunilor structurilor din Sistemul Naţional de Apărare din localitatea Piatra Neamţ, în organizarea şi conducerea intervenţiei cu forţe proprii pentru îndeplinirea sarcinilor specifice.
         
Pentru a evita aglomerarea traficului rutier, precum şi pentru a nu produce panică în rândul populaţiei, deplasarea autospecialelor implicate în exerciţiu se va efectua pe următoul traseu: Batalionul 634 Infanterie ,,Mareşal Józef Piłsudski” – Strada Izvoare – Poligonul ,,Dealul Vulpii””, transmite Centrul Militar Județean Neamț.
I.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.