Acum cinci luni, avansam ipoteza ca atat de asteptatul proiect al celor de la NEPI, respectiv un mega- mall la Piatra- Neamt, sa nu poata fi pus niciodata in practica. Vezi articolul AICI  

Ei bine, se pare ca ceva probleme exista, pentru ca terenul pe care ar trebui ca la ora asta sa fie un santier macar in faza incipienta, arata exact ca in luna mai. Adica nu s-a miscat nici macar o pietricica.
12043860_424495507733831_600863480_o         Destul de curios ceea se intampla, daca ne gandim cu cata emfaza era prezentat acest proiect si cum se faceau deja calcule despre profit, locuri de munca, etc.

Cum puterea financiara a fondului de investitii NEPI este una mare, ne cam indoim ca lipsa banilor ar fi un motiv pentru care proiectul este abandonat si ne gandim tot mai mult ca motivele ar putea fi cele pomenite in articolul din luna mai, cu atat mai mult, cu cat cei de la NEPI nu vor sa ne transmita niciun fel de informatie, cu toate ca acum cinci luni, promiteau ca ne vor raspunde la intrebari in cel mai scurt timp posibil. Aceeasi atitudine au avut-o si astazi, cand ne-au tot pasat de la unul la altul, in final, ajungand tot la Camelia Ganga, ea neraspunzand nici la telefon nici la e-mail-ul trimis. Daca o asemenea companie apeleaza la astfel de tertipuri in ceea ce priveste comunicarea, inseamna ca e groasa rau si ca lucrurile nu stau deloc bine.

Ieri, primarul Dragos Chitic ne-a declarat ca:”NEPI a solicitat de la Primaria Piatra Neamt certificatul de urbanism necesar pentru inceperea lucrarilor, iar municipalitatea pietreana a raspuns cerererii, urmand sa obtina si avizele solicitate prin acest certificat. De fapt, urmatorul pas trebuie facut chiar de catre constructor: acesta mai trebuie sa depuna la Primarie documentatia pentru obtinerea autorizatiei de constructii.”

De fapt, lucrurile n-au avansat deloc, asa ca mega-mall-ul s-ar putea sa fie doar un vis pentru pietreni. Asa ca transmitem celor de la NEPI, ca ne pot trimite oricand orice punct de vedere care poate contrazice informatiile detinute  de noi. Pana atunci, consideram ca si tacerea e un raspuns, iar in lipsa unei reactii, pietrenii pot trage orice concluzie.

Ionut Corfu

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. “De fapt, lucrurile n-au avansat deloc, asa ca mega-mall-ul s-ar putea sa fie doar un vis pentru pietreni.” Domnule Ionut Corfu, chiar crezi ca asta e visul meu ? Un magazin de haine ? ::::)))) Daca aspiratiile tale se rezuma la astfel de nimicuri, nu baga in aceeasi oala pietrenii. Pietrenii sunt mult mai inteligenti de atat !

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.