Merită cu adevărat să faci cumpărături de Black Friday?

Portrait of a cheerful woman holding shopping bags and looking away isolated over gray background
Mulți dintre oameni așteaptă cu nerăbdare Black Friday, cea mai mare sărbătoare de cumpărături a anului. Acesta este momentul în care poți să vânezi oferte grozave, să cumperi echipamente sau haine pe care le-ai visat de mult și să economisești o mulțime de bani în același timp. Când este Black Friday 2022? În ce magazine vor fi promoții? Și merită cu adevărat să cumperi în acea perioadă?

Vânzări, promoții, reduceri de câteva zeci de procente, mulțimi care așteaptă deschiderea supermarketurilor și pun în coș numeroase produse cu reducere – toate acestea te așteaptă în câteva zile în cadrul celei mai mari sărbători comerciale din lume, Black Friday.

Black Friday– ce este această sărbătoare?

Black Friday, cunoscută și sub denumirea de Vinerea Neagră, este o zi în care poți conta cu reduceri semnificative de preț pentru multe produse – atât în ​​magazinele staționare, cât și în cele online. Este așadar o ocazie perfectă de a găsi cadouri pentru Moș Crăciun sau pentru a cumpăra ceva la care visezi de mult. De asemenea, este o oportunitate pentru magazine de a scăpa de marfa care stă pe rafturi și de a a face loc pentru noi colecții de haine sau accesorii. Vinerea neagră a venit la noi din Statele Unite și a devenit din ce în ce mai populară.

Când este Black Friday 2022?

În România, Black Friday cade în ultima vineri a lunii noiembrie. Anul acesta va fi pe 25 noiembrie. Acesta este momentul în care încep cele mai mari promoții și vânzări ale anului.

În plus, multe magazine aleg așa-numitul Black Weekend. Acestea își prelungesc campaniile promoționale cu încă două zile. Merită adăugat că în unele cazuri, poți face achiziții la preț promoțional de luni, adică pe tot parcursul săptămânii, mai ales pe site-urile online. Cele mai mari reduceri sunt însă rezervate pentru Black Friday în sine.

Promoții de Black Friday 2022 – merită?

Promoțiile de Vinerea Neagră includ haine, cosmetice, accesorii, încălțăminte, jocuri, electronice și electrocasnice, cărți, vouchere și chiar bilete de avion. Reduceri sunt oferite și de unele saloane de înfrumusețare.

Potrivit asigurărilor vânzătorilor, reducerile din ziua respectivă sunt cele mai mari de pe tot parcursul anului. Dar merită să alegi un magazin care oferă cu adevărat un sentiment autentic de reduceri de Black Friday, mai ales dacă faci cumpărături acolo frecvent sau urmărești prețurile pe tot parcursul anului. În acest caz, merită chiar să alegi un împrumut online pentru a achiziționa ceea ce îți dorești.

(P)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.