Unul dintre mesajele afisate de sustinatorii candidatilor la dezbaterea electorala la care lui Dragos Chitic i-a fost frica sa participe, a fost ”Dupa 12 ani portocalii dati o sansa la copii”. ( DEZBATEREA ELECTORALA, APRECIATA CHIAR DE CANDIDATI SI DE SUSTINATORII LOR. DRAGOS CHITIC NU A AVUT CURAJ SA PARTICIPE )

Mesajul a fost afisat de sustinatorii lui Liviu Harbuz si nu a fost singurul conceput in formule inedite. El se refera la faptul ca oameni care au condus judetul Neamt ca membri PDL, il conduc in continuare dupa ce s-au inscris in PNL. Dragos Chitic este un exemplu clar in acest sens, el fiind alaturi de Gheorghe Stefan si de oamenii sai membru PDL apoi s-a inscris in PNL si acum candideaza pentru functia de primar ca si cum nu ar fi fost niciodata la putere si nu ar fi participat din pozitia de viceprimar si consilier local la deciziile care au adus orasul in pragul falimentului. O alta aluzie a mesajului este si la faptul ca Dragos Chitic a profitat din nou de un eveniment suportat din bani publici pentru a-si face campanie electorala. Este vorba de 1 iunie, ”Ziua Copilului” , organizata de primaria Piatra- Neamt, eveniment de care Chitic a profitat asa cum a facut de nenumarate ori in ultimele luni, pentru a castiga capital electoral. Totusi, sa profiti de o sarbatoare pentru copii ca sa te voteze parintii lor e cam mult, zicem noi.

DSC_0037

De altfel, cele mai active echipe de sustinatori la confruntarea electorala au fost cele ale lui Harbuz, Dulama si Ignat, cu toate ca nu au dezamagit nici sustinatorii lui Dragusanu.(vezi foto jos)

Vezi si: CANDIDATII L-AU IRONIZAT PE DRAGOS CHITIC PENTRU CA FUGE DE DEZBATERI

Ionut CORFU

DSC_0107 DSC_0087 DSC_0086 DSC_0085 DSC_0080 DSC_0079 DSC_0078 DSC_0077 DSC_0075

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.