Medicul pietrean, Camelia Smicala a transmis cateva mesaje (vezi video mai jos!) celor care astazi vor iesi in strada in semn de compasiune si sustinere morala fata de abuzurile grotesti la care este supusa ea si copiii sai, de catre autoritatile din Finlanda. (un exemplu- FINLANDEZII SUNT DIABOLICI- COPIII CAMELIEI SMICALĂ, INFORMAȚI CA MAMA LOR E O INFRACTOARE)

Fara voi nu as putea rezista”,  a sintetizat Camelia, prin intermediul unei inregistrari video prin internet, realizata in aceasta noapte de Daniel Vinca, jurnalist vestea.net.

Reamintim pietrenilor ca astazi, incepand cu ora 18, sunt asteptati la Turnul lui Stefan cel Mare de unde se va pleca intr-un mars pentru sensibilizarea autoritatilor judetene si centrale, fata de cazul Cameliei Smicala, ai carei copii au fost rapiti de statul finlandez in urma cu doi ani (Vezi PROTEST- MOBILIZARE DE AMPLOARE ÎN PIATRA- NEAMȚ, PENTRU CAZUL SMICALĂ (COPIII ”RĂPIȚI” DE STATUL FINLANDEZ) Tot pentru astazi, sunt anuntate proteste si in alte orase din tara, dar si din Europa.

Reamintim ca pana la acest moment, in afara de consilierul local Catalin Misaila, cel care a initiat protestul, nici o autoritate locala sau judeteana din Neamt nu a transmis nici macar un mesaj de sustinere pentru medicul din Piatra- Neamt, care trece printr-un adevarat calvar. Despre vreun demers oficial care sa o ajute pe Camelia si pe cei trei copii ai sai, nici nu mai vorbim.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.