In Piatra Neamt, la ora actuala mercurul din termometre indica valoarea termica de 17°C. Pe timpul noptii vremea va fi ploioasa, cu o minima termica de 10°C. Maine, 29 aprilie, sansele de precipitatii se mentin la 90% pe timpul zilei, iar temperaturile vor fi cuprinse intre 12°C dupa amiaza si 6°C noaptea.

In Targu Neamt temperatura actuala este de 18°C, iar sansele de precipitatii se mentin si pe timpul noptii la 100%. Maine, meteorologii anunta pentru targ nemteni ploaie, vant usor si temperaturi cuprinse intre maxim 12°C ziua si minim 6°C noaptea.

Romascanii au in acest moment parte de temperatura de 19°C, iar pana la noapte va scade la 8°C. Maine, meteorologii anunta pentru orasul Roman averse dupa amiaza, vant moderat spre tare, iar noaptea, cer partial innorat si vant. Temperaturile asteptate sunt cuprinse intre maxim 18°C ziua si minim 8°C noaptea.

In Bicaz se inregistreaza la ora actuala 20°C, pe timpul noptii urmand ca indicii termici sa scada pana la atingerea pragului minim anuntat de 10°C. Maine, 29 aprilie, caracteristicile meteo ale zilei constau in vant moderat spre tare, ploaie si temperaturi cuprinse intre maxim 15°C ziua si minim 3°C noaptea.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.