Astazi in judetul Neamt vremea este in mare parte rece si putem spune ca putin incerta, semn ca Baba Dochia isi scutura cojoacele. In Piatra Neamt cerul a fost innorat, iar maxima termica a atins 5°C intre orele 15 si 18. Sansele de ninsoare sunt de 90%, iar temperaturile intra in scadere, pana la 0°C la noapte. Maine, 6 martie, proabilitatea de ninsoare se mentine la 90% pe timpul zilei, intervalele termice fiind cuprinse intre 1°C si -5°C.

La Targu Neamt in acest moment termometrele indica 3°C. Maxima termica a zilei a fost de 5°C, iar de acum temperaturile intra in scadere pana la 0°C. Vineri, 6 martie, pe timpul zilei va ninge cu o siguranta de 90%, termometrele indicand valori cuprinse intre 1°C si minima de -5°C. Pe timpul noptii va ninge in averse, fiind asteptate depuneri de zapada sub 2 centimetri.

Romascanii au avut parte pe timpul zilei de vant slab si cer innorat. Intervalele termice pentru astazi sunt cuprinse intre maxima de 7°C si minima de 2°C pe timpul noptii. Maine, romascanii au ca prognoza ploaie amestecata cu zapada pe timpul zilei, cu o probabilitate de precipitatii de 100%. Termometrele vor indica maxim 3°C pe timpul zilei si minim minus un grad noaptea.

Bicajenii au avut parte de cer acoperit de nori, vant slab si sanse de precipitatii in proportie de 10%. Maxima termica a fost de 8 °C pana in acest moment, de acum temperaturile intrand in scadere. Pana la noapte, termometrele vor indica minim 0°C.  Maine, bicajenii au cea mai insorita prognoza. Desi cerul va fi partial noros, maxima termica va atinge 9°C, pe timpul zilei. Noaptea cerul va fi in mare parte senin, iar temperatura va fi de minim -2°C. Sansele de precipitatii sunt de 20%.

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.