Sambata, 7 martie, cerul in judetul Neamt va fi partial innorat. Sambata, maxima termica va fi de 2˚C pe timpul zilei, iar minima, de -7˚C noaptea. Sansele de precipitatii sunt zero, iar vantul va sufla dinspre Nord, Nord-Vest cu o viteaza intre 10 si 25 km/h. Duminica se mai incalzeste putin. Ziua, cerul va fi partial innorat, iar noaptea, in mare parte senin. Maxima zilei va fi de 3˚C, iar minima, -5˚C. Sambata la Piatra Neamt, cerul va fi acoperit de nori, vantul va sufla usor, iar sansele de precipitatii se mentin intre 2 si 6%. Intervalele termice se situeaza intre 2˚C si -5˚C. Duminica, pietrenii vor avea parte de cer partial noros, iar termometrele vor indica maxim 4°C. Minima se va inregistra pe timpul noptii, -6°C, iar meteorologii ne anunta ca este probabil sa avem parte de ger.

In Targu Neamt, ziua de sambata aduce temperaturi mai reci decat in Piatra Neamt. Pe timpul zilei se mentine temperatura de un grad, iar probabilitatea de ninsoare este de 90%. Pe parcursul noptii, termometrele vor indica pana la -3°C. Duminica, targ nemtenii au ca prognostic pentru vreme o zi cu cer acoperit, vant usor, sanse de precipitatii de 10°% si intervale termice situatie intre maxim 2°C si minim -5°C.

La Roman, sambata va fi putin mai calduroasa fata de restul judetului. Desi cerul va fi partial noros, vantul va sufla usor, lar indicii termici vor fi cuprinsi intre maxim 7°C si minim -2°C. Duminica, temperaturile intra in crestere. Cerul va fi in mare parte senin, sansele de precipitatiisunt zero, iar temperatura va creste pana la 9°C. Minima se va inregistra pe timpul noptii, -2°C, cand este asteptat si ger izolat.

Bicajenii vor avea parte de un weekend relativ placut. Cerul va fi partial noros sambata, insa sansele de precipitatii sunt zero, vantul va sufla usor, iar temperatura va atinge maxima de 8°C  . Pe timpul noptii cerul se va insenina, minima atingand -3°C. Duminica, vremea va fi perfecta pentru o plimbare de 8 martie. Cerul se anunta a fi senin, vantul va sufla cu intensitate slaba, iar indicii termici se situeaza intre maxima de 9°C pe timpul zilei si -2°C noaptea.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.