Astazi, 9 martie, Baba Dochia isi scutura ultimul cojoc, asadar putem spune ca iarna incepe sa cedeze in fata primaverii.

Pentru Piatra Neamt, prima zi a saptamanii este una placuta din punct de vedere meteorologic. Punctul cel mai cald a zilei a fost intre orele 13:00 si 17:00, cu temperaturi de 7-8°C. Minima zilei va fi atinsa pe timpul noptii, -2°C, cu prognoza de cer in mare parte senin si ger raspandit probabil. Maine, 10 martie, cerul in municipiu va fi partial noros, vantul este asteptat sa sufle slab, iar sansele de precipitatii sunt zero. Maxima termica va fi de 8°C la ora 16:00, pe timpul noptii vremea fiind normala pentru aceasta perioada, cu o temperatura de -2°C.

Targ nemtenii au o vreme asemanatoare pietrenilor. Astazi cerul a fost partial noros, vantul a suflat slab, iar maxima termica a fost atinsa intre ore 13:00 – 15:00, cand termometrele indicau 8°C. Pe timpul noptii se asteapta ca temperatura sa coboare pana la -2°C. Maine, indicii termici in Targu Neamt se situeaza intre 3°C si 8°C. Cerul va fi partial noros, vantul va sufla slab, iar sansele de precipitatii sunt zero.

In Roman, astazi cerul a fost senin, vantul a suflat slab, iar termometrele au indicat maxim 10°C intre ora 14:00 si 16:00. In acest moment sunt 8°C, iar temperaturile intra in scadere, pe timpul noptii atingand minima de minus un grad. Vesti bune si pentru maine, romascani. Desi cerul va fi in unele momente ale zilei acoperit de nori, vantul va sufla slab, sansele de ploaie sunt zero, iar temperatura va atinge maxima de 11°C dupa amiaza. Noaptea vor fi 0°C si este posibil sa fie ger izolat.

Bicajenii au parte de cea mai calduroasa vreme din cele patru orase mentionate in buletinul nostru meteo. Cerul a fost senin pe timpul zilei, iar indicii termici au atins 12°C intre ora 14:00 si 17:00. Acum sunt 9°C, iar temperatura intra in scadere, pe parcursul noptii urmand sa atinga minima de -3°C. Maine, 10 martie, supriza pentru orasul Bicaz. Cerul in mare parte senin, vantul foarte slab si maxima termica de 14°C aduc o zi calduroasa de primavara. Pe timpul noptii este probabil sa fie ger raspandit, iar minima va atinge minus un grad.

Acestea au fost datele meteo din judetul Neamt, revenim maine la Jurnalul TvM de la ora 18:0 cu aproximarile meteo pe seara zilei de marti si ziua de miercuri.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.