In ultima zi a lunii martie, conditiile meteo se prezinta mai potrivite anotimpului de primavara.

In Piatra Neamt, cerul partial noros se mentine si pe timpul noptii. Temperatura maxima a zilei, de 10°C, a fost atinsa in preajma orei 15:00. In acest moment termometrele indica 9°C, urmand ca pe timpul noptii sa atinga pragul minim de 3°C. Maine, 1 aprilie, cerul va fi partial innorat, iar valorile termice urmeaza a fi cuprinse intre maxima de 7°C si minima de un grad. Vantul va sufla moderat.

Pentru Targu Neamt, conditiile meteo de astazi consta in cer partial noros, vant usor si temperaturi cuprinse intre 10 si 3°C. Maine, meteorologii preconizeaza pentru targ nemteni cer partial innorat, vant dinspre moderat spre tare si indici termici situati intre maxima de 7°C si minima de un grad.

Vremea in Roman astazi a fost placuta, cu vant usor, cer innorat, iar maxima termica atinsa dupa amiaza a fost 15°C. Pana la noapte, mercurul din termometre scade pana la pragul minim de 8°C. Maine, pentru romascani se anunta o dimineata innorata, nori care se vor dispersa pana la amiaza. Temperatura maxima este asteptata sa fie 14°C ziua, iar minima, 4°C noaptea.

In orasul Bicaz au fost asteptate ploi astazi. Vantul sufla moderat inspre tare, iar in acest moment, mercurul din termometre indica 8°C. Pana la noapte, va scade la 5°C. Maine, bicajenii se pot astepta la cer partial noros, vant puternic si o maxima termica de 10°C ziua. Noaptea se va insenina, iar temperatura minima  va fi de un grad.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.