A venit primavara, iar in Piatra Neamt se simte puternic. In acest moment, mercurul din termometre indica 16°C, iar pe timpul noptii scade pana la minima de 2°C. Maine, in urbea de la poalele Pietricicai cerul va fi in mare parte senin, vantul va sufla usor iar temperaturile sunt asteptate sa fie cuprinse intre maxima de 21°C dupa amiaza si minima de 4°C pe timpul noptii.

In Targu Neamt, temperatura momentului este 16°C si urmeaza sa scada pana la atingerea pragului minim de 2°C. Maine, meteorologii anunta pentru targ nemteni cer senin, vant slab si temperaturi cuprinse intre 21°C ziua si 4°C noaptea.

In Roman, ora 18:00 inregistreaza temperatura de 18°C, iar pe timpul noptii nu va scade mai jos de 4°C. Maine, 24 aprilie, romascanii au parte de cer senin, vant usor si temepraturi cuprinse intre maxima de 22°C ziua si minima noptii, 8°C.

In Bicaz se inregistreaza 18°C in acest moment, urmand ca pana la noapte sa scada la 5°C. Maine, bicajenii vor avea parte de cer senin, vant slab, iar indicii termici se vor situa intre maxima de 23°C ziua si minima de 7°C noaptea.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.