Ieri dimineață, la ora 8, în Neamț s-au înregistrat cele mai scăzute temperaturi măsurate din România, respectiv minus 4 grade Celsius. Aceste valori au fost constatate pe masivul Ceahlău, unde în aceeași dimineață grosimea stratului de zăpadă măsura 7 centimetri. Temperaturi mai scăzute decât normalul perioadei au fost și în partea de est a județului, unde a nins și s-a depus primul strat de zăpadă din această toamnă.

Ieri, pietrenii care au ieșit în oraș au fost nevoiți să se îmbrace cât mai gros, fiindcă afară ningea, iar temperatura aerului indica un grad Celsius. Aceleași valori erau și la Târgu Neamț. În Roman, temperatura aerului măsura două grade Celsius.

Pentru astăzi, la Piatra Neamț, Administrația Națională de Meteorologie estimează o temperatură maximă de 5 grade Celsius. Cerul va fi variabil. Dimineața va fi rece, respectiv 0 grade Celsius. Miercuri, vremea va fi mai caldă. La prânz vor fi 9 grade Celsius și un cer variabil. După care, treptat, în weekend timpul se va încălzi, maximele aerului ajungând până la 18 grade Celsius.

V. ANDRIEȘ

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.