Astăzi, în prima zi din „Brumărel“ vremea va fi tot rece și mohorâtă. Temperatura maximă a aerului va fi de 13 grade Celsius. Noaptea, minima va scădea până la 3 grade Celsius.

Apoi, treptat, de mâine, timpul își va recăpăta aspectul primăvăratic, cu temperaturi maxime, cuprinse între 17 și 22 de grade Celsius. Până duminică, cerul va fi mai mult senin și cu puțini nori pe cer. Minimele nocturne ale aerului vor fi ceva mai ridicate, respectiv 7 grade Celsius. Vântul va sufla slab la moderat. Pe masivul Ceahlău va fi mai rece.

Ieri, la munte s-au înregistrat temperaturi negative, de până la minus două grade Celsius. Tot pe Vârful Toaca se formase chiciură, iar stratul de zăpadă măsura 7 centimetri. La ora 14, în Piatra Neamț și Târgu Neamț cerul era plin de nori, iar temperatura aerului indica 11 grade Celsius. În Roman, maxima urcase până la 13 grade Celsius. La aceeași oră, în țară, cele mai scăzute valori se înregistrau pe Vârful Omu, respectiv minus 4 grade Celsius. La polul opus, la Râmnicu Vâlcea temperatura aerului era de 18 grade Celsius.

Conform Administrației Naționale de Meteorologie, luni, 5 octombrie cerul va fi mai mult acoperit. La prânz, valoarea maximă a aerului va fi de 21 de grade Celsius. După lăsarea întunericului se vor înregistra 7 grade Celsius.

V. ANDRIEȘ

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.