Un ,,joc politic” sau ,,joc de campanie electorala” care poate fi jucat doar pe PC, a aparut zilele acestea in mediul online.

Nu este inca prea clar daca jocul a fost facut de echipa unui candidat, dar, este cert ca pentru campaniile electorale din Neamt este o noutate.

In joc, pe imaginea de fundal apare candidatul la primaria Piatra- Neamt, Liviu Harbuz care pare sa protejeze mai multe locuri in care sunt bancnote, in timp ce spre bani se indreapta Dragos Chitic caruia i s-a dat forma unui meteorit, care se stie ca in realitate, unde cade face prapad. In jocul despre care vorbim, ”meteoritul Chitic” face praf si pulbere banii la care ajunge, insa poate fi oprit cu un clic pe meteorit, care este distrus de rachete si banii raman la locul lor

2

Chiar de pe ecranul de start, jucatorul este instruit asupra a ce are de facut si este indemnat sa nu lase pe meteoritul Chitic sa se apropie de bani.

Capture

Probabil ca cel/cei care au realizat jocul sunt la curent cu unele aspecte despre ”transparenta” administratiei Chitic in ceea ce priveste cheltuirea banilor publici, poate si dupa ce au citit unele materiale aparute la noi, cum ar fi: PRIMARIA PIATRA NEAMT- ”OMERTA” PE BANI PUBLICI sau POMENI ELECTORALE PE BANI PUBLICI- CA DOAR NU DAU DE LA EI ori DRAGOS CHITIC FACE DIN NOU CAMPANIE ELECTORALA PE BANI PUBLICI. SARBATOARE CONFISCATA

AICI PUTETI INTRA PENTRU A JUCA. ATENTIE!!! SE POATE JUCA DOAR DE PE PC

Asadar, distractie placuta cu ”meteoritul chitic”!

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.