O ipoteza BOMBA apare in cazul microbuzului mortii, in care 9 oameni au murit inecati. Dupa cum bine se stie, principala cauza a producerii accidentului luata in calcul de anchetatori, este desprinderea unei roti din spate a masinii, fapt care a dus la schimbarea brusca a directiei de mers, pierderea constrolului si plonjarea in apele Bistritei.

Tvmneamt a demonstrat ca roata s-a desprins dupa ce suruburile de prindere s-au desfiletat pe rand, unul cate unul (Vezi AICI-O NOUĂ IPOTEZĂ PRIVIND CAUZA PRODUCERII ACCIDENTULUI SOLDAT CU 9 MORȚI). Ramane insa un mister, de ce s-au desfiletat suruburile rotii. Una dintre variantele abordate de anchetatori, ar fi aceea ca soferul ar fi facut o pana de cauciuc si dupa schimbarea rotii nu ar fi strans bine suruburile.

Dupa ce stirea noastra a fost preluata si de presa nationala, un barbat care a dorit sa-i fie protejata identitatea, a declarat pentru tvmneamt ca in judetul Alba se practica o razbunare marsava pentru cei care parcheaza pe locurile altora. Li se desfac suruburile de prindere a uneia dintre roti.

Pe drumul de intoarcere spre casa de la Arad, traseul microbuzului a trecut si prin judetul Alba, unde este firma care-i platea pe muncitori pentru lucrarile forestiere (munceau la negru, dar asta e o alta poveste). Evident ca au fost coborati toti din masina pentru a-si incasa banii, timp in care microbuzul ar fi putut ocupa un loc de parcare al unui riveran si s-ar fi putut intampla ceea ce povesteste pe un mail trimis redactiei, barbatul ai carui colegi au patit ceva asemanator:

Da s-a intamplat. Dar asta am vazut in 2008- 2012 cat am lucrat la Cluj si aveam colegi din Alba. Unuia i-a desfacut roata la discoteca in Campeni. De acolo era. Altuia nu mai stiu pe unde dar la fel. I-a plecat roata pe drum. A trecut timp mult dar stiu si am retinut sigur ca acolo se practica nemernicia asta. Nu am informatii despre acest caz. Doar am emis o ipoteza in speranta sa ajute pentru a gasi vinovatii. Daca apare ceva pe vreo camera altfel…..

Eu doar am facut o conexiune…. avand in vedere ca fosti colegi au patit-o. Si uitasem de porcaria asta pana sa vad ipoteza dvs pe pro tv.
Inca odata nu am detalii despre acest caz. Dar e o nemernicie de care s-au lovit si altii in judetul Alba. In Cluj, cand locuiam, soferii de Alba erau considerati cei mai periculosi.
Nu cred ca un sofer pleaca la drum cu roata desfacuta. E o mare drama si sper sa se afle cine a facut aceasta marsavie…..
  Asadar, este si aceasta o varianta de luat in calcul pentru anchetatori. Vom reveni.
Ionut CORFU
Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.