Anuntul revenirii in PMP a deputatului Mihaela Stoica, a fost facut astazi, in cadrul unei conferinte de presa, organizata la sediul PMP din Piatra- Neamt.

Revenirea ei in partid, nu a mirat pe nimeni, zvonul circuland de mai mult timp si dat ca sigur, dupa ce a fost anuntata conferinta de presa.

Mihaela Stoica a spus ca revenirea ei in PMP se datoreaza exclusiv increderii si simpatiei pe care o are fata de Traian Basescu, lucru precizat de trei ori pe parcursul conferintei si a mai spus ca este neincrezatoare in principalele partide din Romania, PNL si PSD, pe care le acuza ca merg pe aceeasi mana, adica fac blat.

“Am revenit in PMP, pentru ca am foarte mare incredere in Traian Basescu, el fiind un politician extrem de bun pentru Romania si am convingerea, ca sub indrumarea sa, PMP va ajunge la guvernare. Intr-o tara in care puterea(PSD) si opozitia(PNL) fac blat, este nevoie de un om ca Traian Basescu si un partid ca PMP. Am vorbit cu presedintele Basescu inainte sa iau aceasta decizie.”

Intrebata daca va candida la functia de primar al orasului Piatra- Neamt, Mihaela Stoica a spus ca “…este exclus. Nu voi candida. Nu ma intereseaza aceasta functie”

Laurentiu Dulama, presedintele PMP Neamt a lipsit de la conferinta de presa, Mihaela Stoica spunand ca absenta lui este motivata, pentru ca se ocupa de  organizarea plecarii membrilor PMP, la congresul partidului, care va avea loc maine la Bucuresti. Se pare ca acest lucru a fost mult mai important decat intrarea unui deputat in organizatia pe care o conduce.

Ionut Corfu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.