COMUNICAT DE PRESA Camera de Comert si Industrie Neamt

ADUNAREA GENERALA EXTRAORDINARĂ A MEMBRILOR – 6 IULIE 2018

În data de 06 iulie 2018 a avut loc Adunarea Generală  Extraordinară a Membrilor Camerei de Comerț și Industrie Neamț, având pe ordinea de zi modificarea statutului și alegerea organelor de conducere pentru mandatul 2018 -2022. La adunare au participat 126 din cei 176 de membri cu dreptde vot.

Modificarea statutului, a fost făcută ca urmare a schimbărilor intervenite la statutul cadru al camerelor de comerț și industrie județene aprobat de Adunarea Generala Membrilor Camerei de Comerț și Industrie a României din data de 17 aprilie 2018 și a însemnat o adaptare a prevederilor la legislația actuală, o întărire a disciplinei financiare precum și delimitare clară a teritoriului de acțiune al camerei la nivelul județului Neamț.

În ceea ce privește organele de conducere ale camerei pentru mandatul 2018 – 2022, în urma votului exprimat de membrii adunării generale, au fost aleși să facă partedin Colegiul de Conducere următorii:Mihai Apopii, director general la firmaTEHNOPROD SRL, Mihai Bîrliba – BICO INDUSTRIES SRL, Mihai Tărâță – GRUPUL DE FIRME TCE 3 BRAZI SRL,dr.Doina Crețu – CENTRUL MEDICAL SFÂNTA ELENA SRL, Șerban Cezar Strătilă- S&B COMP SRL, Valerica Leonte – director general RIFIL SA, Dumitru Luca – ADFPROD SRL, Francesco Capuano – ARISTOCRATIS CENTER SRL, Constantin Iacoban – AUTOVEST SERVICE SRL, Eduard Kober – KOBER SRL șiPaul Cojocaru – CUIUL SRL.

În urma alegerii celor 11 membri ai Colegiului de Conducere, aceștia au hotărât în unanimitate să-l investească pe dl. Mihai Apopii cu un nou mandat de 4 ani la președinția CCI Neamt, recunoscând astfel  rezultatele foarte bune avute de acesta la conducerea acestei instituții, și permițându-i să continue activitatea de reprezentare și promovare a intereselor firmelor din Județul Neamț, atât pe plan intern cât și internațional.

Adunarea generală a membrilor a aprobat în unanimitate această propunere, domnul Mihai Apopii fiind reales în funcția de președinte al Camerei de Comerț și Industrie Neamț pentru încă un mandat de 4 ani.

A fost aleasă și comisia de cenzori a CCI Neamt din aceasta făcând parte d-na Lilieana Andrei, d-na Emilia Brașoveanu și d-na Liliana Ropotică.

Adunarea Generală Extraordinară a fost închisă după ce domnul Președinte Apopii și-a prezentat liniile de dezvoltare a activității camerei în mandatul proaspăt început.

 

 

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.