Ioan Denes, ministrul Apelor si Padurilor (lui Sturdza, pentru ca cea mai mare parte a padurilor de pe Valea Muntelui sunt administrate de cel caruia i-au fost retrocedat ilegal), face o vizita pe ascuns astazi in judetul Neamt, in zonele afectate de inundatii. Vizita lui Ioan Denes este tinuta la secret de autoritatile judetene (CJ, Prefectura), presa nefiind informata despre faptul ca ministrul ar urma sa viziteze sinistratii si poate si pe cei 430 de evacuati inexistenti, inventati de ISU si Prefectura.

Pe surse, alfam ca ministrul va fi insotit totusi de jurnalisti. Este vorba despre un site obedient PSD si o televiziune locala din Piatra- Neamt cu audienta ce tinde spre ZERO, controlata de Ionel Arsene. Alte entitati media nu au fost invitate sa-l insoteasca pe ministru, cel mai probabil pentru a nu fi deranjat cu intrebari incomode.

Reamintim ca prim-ministrul Viorica Dancila a vizitat toate judetele afectate de inundatiile de saptamana trecuta, insa in judetul Neamt nu a vrut sa vina. Potrivit unor surse, decizia pare sa fi avut legatura cu faptul ca Ionel Arsene nu era in tara, acesta plecand imediat dupa ce a scapat de controlul judiciar. Daca zonele cu probleme ar fi fost vizitate de prim-ministru fara sa participe si Arsene, s-a fi creat o problema de imagine pentru el.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.