Ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, a anunțat duminică seară, că a trimis Corpul de Control la IPJ Neamț. Corpul de Control ar urma să facă verificări în cazul elevei de 16 ani din București (Shara), o tânără cu rezultate deosebite la învățătură, care venise în Piatra Neamț la o competiție de dezbateri organizată de un ONG obscur și de Liceul Petru Rareș, însă a murit în casa unui traficant de droguri din comuna Dumbrava Roșie.

Predoiu a trimis Corpul de Control la IPJ Neamț, după ce i-a primit în audiență pe părinții fetei. “Un judeţ la care nu ştiu dacă lumea e foarte atentă, unde e o problemă mare. Am trimis Corpul de Control în Neamţ. (…) E next target, ca să spun aşa, pentru mine. Am stat de vorbă cu mulţi oameni de acolo, inclusiv cu părinţii unei victime, o fată tânără care a decedat în condiţii suspecte în urmă cu două luni de zile în camera unui traficant de droguri. Un caz complicat, e la DIICOT. I-am primit în audienţă şi am aflat multe”, a declarat Predoiu la Prima News, citat de Ziare.com.

Imediat după moartea Sharei, polițiștii din Dumbrava Roșie, intenționat sau nu, au compromis grav ancheta, și cel mai probabil ei vor fi primii vizați de verificările Corpului de Control. Mai multe detalii, în articolul de mai jos:

Adolescentă de 16 ani din București, moartă într-o baltă de sânge în casa iubitului ei, din Dumbrava Roșie

Cazul Sharei tinde să devină unul extrem de complex, pentru că eleva din București nu ar fi fost prima victimă a lui Mateo Gabor, un tânăr în vârstă de 19 ani, consumator și el, care obișnuia să-și atragă victimele cu ajutorul alcoolului și al drogurilor. În casa acestuia din Dumbrava Roșie, dar și în alte locuri, s-ar fi petrecut numeroase episoade asemănătoare cu ce s-a întâmplat cu eleva din București. Deocamdată nu putem face publice toate amănuntele, ancheta DIICOT fiind încă în plină desfășurare.

Noi detalii cutremurătoare în cazul morții elevei de 16 ani. Cum era să se termine ancheta înainte să înceapă

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.