Adrian Veștea, ministrul liberal al Dezvoltării a ajuns marți și în comuna Gîrcina, unde a vizitat obiective deja finalizate sau în curs de implementare. George Lazăr, președintele PMP Neamț, îl caracterizează pe primarul Gontaru ca fiind un primar tânăr și ambițios și îi promite acestuia, ca va fi sprijinit în continuare de la centru, pentru dezvoltarea comunității.

 

În comuna Gârcina, alături de ministru liberal al Dezvoltării, Adrian Veştea si de domnul Primar Mihai Gontaru
Am fost şi aici prezenți în teren, acolo unde se desfăşoară lucrări de execuție sau unde se vor implementa proiecte susținute de administrația liberală.
Comuna Gârcina are un primar tânăr şi ambițios, domnul Mihai Gavril Gontaru, care a urmărit fiecare oportunitate de a atrage fonduri pentru dezvoltarea localității şi a adus, cu succes, multe investiții substanțiale pentru modernizarea şi creşterea nivelului de trai în comunitate.
Proiectul de modernizare a drumurilor de interes local, în valoare de 12, 525, 939 lei se află deja în faza de execuție, aşa că am vizitat şantierul pentru a vedea cum se desfăşoară lucrările.
De asememea, în lucru este şi drumul DC 145 Gârcina-Cuejdiu, un proiect pentru care s-au investit 774, 061 lei.
O investiție importantă s-a făcut şi pentru înființarea sistemului de distribuție gaze naturale pe raza Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Gârcina, Girov, Ştefan cel Mare, Dragomireşti, Războieni, Bodeşti, Dobreni.
Proiectul, în valoare de 33.000.000 lei este finamțat cu fonduri guvernamentale, obținute prin programul liberal de investiții “Anghel Saligny”.
Ne mândrim în comuna Gârcina şi cu noul Centru Cultural Local, un proiect realizat şi finanțat de Primăria Gârcina, pentru a valorifica tradiția şi cultura locală a acestei zone deosebite.
Centrul Cultural proaspăt inaugurat cuprinde o sală de spectacole pentru activitățile culturale din localitate şi un Muzeu care găzduieşte obiecte artizanale şi de îmbrăcăminte, specifice tradițiilor locale.
Este o adevărată evadare din comtemporaneitate şi o revenire la valorile tradiționale nemțene, cu care ne identificăm.
Proiectele de dezvoltare şi modernizare din comuna Gârcina nu se opresc aici.
Alături de domnul primar şi cu sprijinul domnului ministru al Dezvoltării, echipa liberală de la Neamț, echipa noastră, va investi în comunitățile nemțene, pentru a valorifica, în fiecare localitate, potențialul deosebit pe care îl regăsim aici, acasă! Se poate şi la Gârcina!”, transmite George Lazăr.
I.C.
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.