Ministrul Mediului (ALDE), Gratiela Gavrilescu efectueaza astazi o vizita de lucru in judetul Neamt. Potrivit liderului ALDE Neamt, Ion Asaftei, ea este insotita de ministrul Energiei, Anton Anton, de presedintele directoratului Hidroelectrica, Bogdan Badea si de adjunctul sefului Garzii de Mediu. Delegatia a ajuns in Piatra- Neamt seara trecuta, iar astazi, incepand cu ora 9, programul prevede o vizita la centrala ”Dorin Pavel” de la Stejaru.

In cadrul vizitei de lucru vor fi dezbatute proiecte privind protectia mediului si masuri de ecologizare care se impun a fi implementate dupa ce in luna iulie, lacul Izvorul Muntelui a fost sufocat de deseuri. Va fi si o sedinta cu toti factorii de raspundere, care va avea loc la CJ Neamt, iar de la ora 12 va fi organizata o conferinta de presa la centrala de la Stejaru,a declarat Ion Asaftei, vicepresedintele CJ Neamt.

Reamintim ca Prefectura Neamt nu a anuntat aceasta vizita de ministri, lucru care se intampla pentru a cincea oara in ultima luna de zile, desi institutia este reprezentantul Guvernului in teritoriu, iar comunicarea si organizarea unor astfel de evenimente cade in sarcina sa. Potrivit unor surse, ordinul de a tine departe presa incomoda, vine de la Ionel Arsene, cel care pe langa functia de presedinte al CJ Neamt, si-o aroga si pe cea de prefect.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.