Florian Bodog, ministrul Sănătății, a vizitat, vineri, Spitalul de Neuropsihiatrie ”Sfântul Nicolae” Roman și Spitalul Municipal Roman, fiind însoțit de prefectul Vasile Panaite și conducerea Direcției de Sănătate Publică.

La Spitalul de Neuropsihiatrie, ministrul Sănătății a mers în saloane, la sala de mese și la Capela unității.

De aici, Florian Bodog  a plecat la Spitalul Municipal Roman unde, după ce a vizitat câteva saloane și a discutat cu pacienții, a mers să vadă Unitatea de Primiri Urgențe.

”Psihiatria este o problemă la nivel național, am primit mai multe semnale din țară dar din fericire, aici, la Roman, nu s-au confirmnat. Sunt condiții foarte bune, cu o echipă foarte bună iar Consiliul Județean a sprijinit investiții. La Spitalul Municipal Roman am avut o întâlnire cu medicii și liderul de sindicat care mi-au semnalat probleme legate de salarizare și probleme organizatorice. De asemenea, a fost semnalată o problemă cu SMURD-ul care a fost blocat și pentru care se intenționează deschiderea unei linii de gardă care să asigure urgențele”, a declarat ministrul Sănătății, Florian Bodog, la finalul vizitei.

”Am discutat cu domnul ministru Florian Bodog mi-a spu că va sprijini sistemul sanitar din județul Neamț. Alături de președintele Consiliului Județean Neamțși primarii care au în subordine unitățile sanitare vom face toate demersurile legale pentru ca nemțenii să beneficieze de cele mai bune condiții de îngrijire în sistemul public de sănătate”, a declarat prefectul Vasile Panaite.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.