Prezent intr-o vizita de lucru in judetul Neamt, Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc a declarat ieri la Bicaz ca drumul expres Piatra Neamt- Bacau ar putea fi mai degraba o autostrada, dupa cum reiese din datele preliminare ale unui studiu realizat de specialisti CNAIR. Ministrul a mai precizat ca a fost terminata evaluarea tehnica si financiara, iar daca nu vor exista contestatii, in scurt timp, va putea fi semnat si contractul de finantare.

Drumul expres Piatra Neamt- Bacau, in patru zile va fi finalizat raportul, a fost terminata evaluarea tehnica si financiara, trebuie sa asteptam un termen de 10 zile si daca nu va fi niciun fel de contestatie vom putea semna contractul 

Eu as spune ca e autostrada nu drum expres, o sa vedem ce ne da studiul de fezabilitate, dar dat fiind traficul pe care îl vedem acuma pe datele preliminare de la CESTRIN (n.r. Centrul de Studii Tehnice Rutiere și Informatică), s-ar preta sa facem o autostrada intre Bacau si Piatra Neamt. Deci, daca nu vor fi contestatii, speram sa putem semna contractul chiar aici daca ne primiti, la Neamt”, declarat Ravan Cuc.

Chiar va invitam si va asteptam sa semnati aici la Neamt contractul pentru acest obiectiv extrem de important pentru judetul Neamt, si daca nu vor fi contestatii, la inceputul lui octombrie va asteptam cu drag la Neamt”, a completat Ionel Arsene, presedintele CJ Neamt, cel care l-a invitat pe Cuc sa inspecteze stadiul lucrarilor la DN 15 (Bicaz- Poiana Largului) si la DN 2, intre Roman si limita cu judetul Suceava.

Declaratiile complete, mai jos (sursa video- Turn TV):

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.