Ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre și secretarul de stat din Ministerul Consultării Publice și Dialogului Social, Vicențiu Știr vor fi vineri in Piatra- Neamt pentru dezbateri pe marginea Legii Turismului. La dezbateri sunt asteptati operatori din domeniul turismului din Neamt si din alte 5 judete, se arata intr-un comunicat de presa al Prefecturii Neamt:

”Județul Neamț va fi gazda unei dezbateri publice regionale pe proiectul de Legea Turismului, eveniment la care va participa Ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre și secretarul de stat din cadrul Ministerului Consultării Publice și Dialogului Social, Vicențiu Știr.

La dezbatere au fost invitați să participe reprezentanți din domeniul turismului din județul Neamț și din județele Suceava, Botoșani, Iași, Bacău, Vaslui. Evenimentul are loc vineri, 22 septembrie 2017, de la ora 11.00, la sediul Palatului Administrativ iar jurnaliștii sunt invitați să participe la dezbateri, urmând ca la finalul acesteia să aibă loc o declarație de presă.

Proiectul Legii turismului este disponibil la adresa http://turism.gov.ro/web/wp-content/uploads/2017/08/PROIECT-LEGEA-TURISMULUI.pdf iar opiniilepemargineaproiectului de act normativse transmit înformat electronic peadresa de e-mail: juridic@mturism.ro.”

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.