Un minor de 17 ani de la un Centru de asistenta sociala din Roman, este dat disparut din nou, pentru a doua oara, in doar 2 saptamani.

MEREUŢĂ VLĂDUŢ IONUŢ a mai fost dat disparut pe 28 aprilie, insa a fost gasit de politisti o zi mai tarziu. Își facea veacul bine mersi prin Roman, fara sa fi fost victima vreunei infractiuni.

Astazi, Politistii cer din nou ajutorul populatiei, dupa ce minorul a disparut iar din Centrul din Roman, pe 11 mai. ”La data de 11 mai a.c., polițiștii din cadrul  Poliției municipiului Roman au fost sesizaţi, cu privire la faptul că minorul MEREUŢĂ VLĂDUŢ IONUŢ, în vârstă de 17 ani, din Roman, a părăsit voluntar Centrul de asistenţă socială în care se afla şi nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 1.65 metri, greutate –66 de kilograme, părul brunet, tuns scurt, ochi căprui.

Nu se cunosc detalii referitoare la obiectele de îmbrăcăminte pe care acesta le purta la momentul dispariției.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Roman, precum și a localităților limitrofe, în vederea depistării acesteia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție”, transmite Politia Neamt.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.