La data de 16 august a.c., echipa operativă formată din polițiștii din cadrul Secției de Poliției Rurală Săvinești au identificat și reținut  un minor de 16 ani, din Zănești, care este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere și furt calificat în formă continuată.

Din investigațiile efectuate până în prezent a reieșit că, în noaptea de 15 august 2021, aceasta ar fi spart geamul mai multor autoturisme, din comuna Roznov, sustrăgând din acestea 3.850 de lei, bunuri și bijuterii.

În continuare în cursul aceleiași nopți acesta s-ar fi deplasat în comuna Zănești, sustrăgând dintr-un alt autoturism 1.000 de lei, mai multe carduri bancare și o telecomandă pentru deschiderea uşii unui garaj.

Minorul a pătruns fără drept prin folosirea telecomenzii, în interiorul garajului, de unde a sustras mai multe carduri bancare, un telefon mobil și obiecte vestimentare.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională a fost recuperat parțial.

În cursul zilei de astăzi, minorul va a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

sursa: IPJ Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.