Un hot a fost prins ieri de politisti intr-un autobuz, la scurt timp dupa ce a dat o spargere la scoala din Balusesti. Acesta este minor si intrase in scoala noaptea, de unde furase bunuri in valoare de 5.000 de lei, potrivit IPJ Neamt:

În dimineața zilei de 13.07.2017, polițiștii Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au fost sesizaţi de către directorul Şcolii gimnaziale din localitatea Băluşeşti, despre faptul că din incinta unităţii au fost sustrase mai multe bunuri.

Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că în noaptea de 12/13.07.2017, persoane necunoscute, prin spargerea unui geam, au pătruns în interiorul biroului secretariat al şcolii, de unde au sustras trei laptopuri şi accesorii wireless, în valoare totală de aproximativ 5000 lei. În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au depistat un tânăr de 16 ani din Roman, pe raza localității Ion Creangă într-un autobuz ce se deplasa pe ruta Bălușești-Roman.

Asupra tânărului au fost identificate, într-un rucsac, bunurile sustrase, pe care intenționa să le înstrăineze. Polițiștii au recuperat bunurile sustrase și continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.