Actualizare- IPJ Neamt: La data de 9 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman, au fost informați cu privire la faptul că,  minora de 13 ani, care la data de 8 noiembrie a.c. a părăsit în mod voluntar centrul unde era instituționalizată, a revenit. Aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Stirea initiala: La data de 8 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la data de 8 noiembrie a.c., OPREA IONELA ALESSIA, în vârstă de 13 ani, a părăsit în mod voluntar centrul din Roman unde era instituționalizată și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime – 1.60 m,  greutate –55 de kilograme, păr negru, mediu, ochi căprui.

La momentul dispariției, aceasta era îmbrăcată cu o geacă de culoare roz, pantaloni tip jeans negri, fiind încălțată cu adidași de culoare alb.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Roman și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de aceasta, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării acesteia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

sursa: IPJ Neamt

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.