Comunicat IPJ Neamt:

La data de 17 ianuarie, poliţişti din cadrul Secției de poliție Ștefan cel Mare au fost sesizaţi cu privire la dispariţia minorei Dragomir Diana Elena, în vârstă de 16 ani, de la domiciliu.

Loading...

Polițiștii au stabilit că minora a plecat voluntar de acasă în ziua de 14.01.2018. Persoana dispărută are următoarele semnalmente: constituţie atletică, înălţime 1,70 m, greutate 50 kg, păr şaten, drept, lung, mai jos de umeri, ochi mari căprui, faţa rotundă, ten deschis. La data plecării de la domiciliu, persoana în cauză era îmbrăcată cu pantaloni de culoare neagră, geacă scurtă neagră de fâş, cu glugă, având blană neagră, purta ghete cu talpă joasă din piele de culoare maro deschis şi avea un geamantan în pătrăţele de culoare neagră cu mânere maro.

Poliţişti desfăşoară verificări pentru depistarea minorei.Cetăţenii care pot oferi orice date care să conducă la găsirea acesteia sunt rugaţi să apeleze gratuit 112 – Apelul de Urgenţă ori 166.000 sau să se adreseze imediat celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ