Actualizare stire: Potrivit unor informatii de ultima ora, fata a fost gasita de politisti in comuna Alexandru cel Bun, la domiciliul unui barbat cu care are o relatie. ”Poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gârcina au depistat fata în vârstă de 15 ani în localitatea Alexandru cel Bun.

La data de 27 noiembrie a.c., în urma investigaţiilor efectuate atât în localitatea de domiciliu cât şi în localităţile limitrofe acesteia, poliţiştii Secției de Poliție Rurală Gârcina au identificat minora dată dispărută în noaptea de 26/27.11.2018.

Aceasta se afla în localitatea Alexandru cel Bun, la locuinţa unui bărbat de 34 de ani, iar din declaraţiile sale a rezultat faptul că a plecat de la domiciliu în mod voluntar pe fondul unor neînţelegeri cu părinţii săi”, se precizeaza intr-un comunicat IPJ Neamt.

Stirea initiala: La data de 27 noiembrie a.c., în jurul orelor 00.30, poliţiştii Postului de Poliţie Pângărați au fost sesizaţi cu privire la faptul că Stoian Denisa Gabriela, de 15 ani, domiciliată în satul Preluca, comuna Pângărați, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. Aceasta a plecat de mai multe ori de acasă fără consimţământul părinţilor, în anii 2017 şi 2018, fiind găsită şi adusă inclusiv din judeţul Iaşi.

Minora are aproximativ 1,40 metri înălțime, 50 kilograme, păr șaten, tuns scurt, iar ultima dată a fost văzută îmbrăcată cu blugi, ghete de culoare albă şi o haină de culoare verde.

Persoanele care pot oferi relații care pot conduce la depistarea acesteia, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată subunitate de poliție sau să apeleze 112.

(sursa: IPJ Neamt)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.